Inspo från alla håll och kanter

IMG_7576 IMG_7589 IMG_7598

 

Jag var lika nyfiken som Alba på vad som kunde vara i den där påsen.. Hur glad blir man inte när det vankas överraskningar, och nu vet jag att det var från ett märke som jag tycker levererar så mjuka och hållbara kläder i bara bomull så var jag nyfiken på vad det kunde vara för härligt. Kan visa i annat inlägg om ni vill? Nu tänkte jag mest visa dom här bilderna- det är ju ändå bilder med en söt unge, nice klädmärke som heter Bread & Boxers, snyggaste fåtöljen med ett coolt bord. Inspo från alla håll.. Nu ska jag smita iväg på ett frukost event i ett lusthus ute på Djurgården, berättar mer om det sen men visst låter det mysigt så här på morgonkvisten, min hunger tycker iaf det 😉 Kram på er så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vart kommer stolen ifrån?? ☺️ Helt fantastisk

  Anna sandberg 2016-09-22 10:20:42
  Svara
  • Svar på Anna sandbergs kommentar.

   Tack för en fantastisk blogg!
   Skulle vara jättetacksam om vi fick veta vart den rosa fåtöljen kommer ifrån?

   Tack på förhand!

   Matilda 2016-09-26 21:15:22
   Svara
 • Men åh vilken fin fotölj!! Vart kommer den ifrån?

  bb 2016-09-20 12:37:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!