Finns alltid någonting att fira

IMG_7204 IMG_7229 IMG_7231IMG_7261

 

Hur många gånger har ni som läsare hört oss bloggare skriva, någonting i form att jiho nu är det fredag och äntligen helg.. Det är ju fantastiskt att vi varje vecka kan fira någonting så bra som helg och nämna det varje vecka också. Så med detta vill jag passa på att önska er en underbar helg och klappa er själva på axeln för en bra vecka, det förtjänar ni alla! Själv lever jag fortfarande på mina och Albas dagar i solen från förra veckan. Det är så kul tycker jag att vara med en bebis/ barn i utlandet, dom bara avgudar dom små liven.. tänk er en radda med bänkar här längst vattnet, där alla gulliga gummor och farbröder sitter vid solnedgången och pratar ikapp, där kom Alba.. och skulle inte missa att hälsa på någon av dom med en ”god-dag-hand”. Vet inte vem som smälte mest men en trevlig trevlig fredag blev det iaf. Och det hoppas jag den här också blir! Kram på er

Glasögonen som jag fått frågan från annan bild är från NIVIDAS, bikini är ifrån Calzedonia och mobilskal från The classy issue

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!