Gör ett gott potatis recept med min lilla hjälpreda

IMG_8154 IMG_8176 IMG_8209 IMG_8217 IMG_8232

 

Det här med att ha en hjälpreda är ju tio poäng. Dock kan jag nog mer kalla henne en härmapa just nu. Där satt hon och lagade med mig och skulle även ”prata i telefon samtidigt”.. Hmm, kan det bero på att jag står så. Fast det är väl det som är meningen, man ska lära dom allt man kan. Får se om hon kommer ihåg receptet på dom här potatisarna jag gjorde i söndags ( dagen innan min cleanse började). Hade redan färdigkokt potatis hemma så tänkte att jag skulle göra nåt kul av dom. Detta blev resultatet och det kommer helt klart göras igen. Jag älskar stekt potatis, och när saker och ting smakar. Så att göra en kryddig ostfyllning att i innan dom ska stekas.

8 st potatisar, färdigkokta och ingen skal, ska mosas. Rör ihop;

 • mycket fetaost
 • lite keso
 • massa färsk persilja
 • massa färsk gräslök
 • lite riven västerbottensost
 • smaka av med salt, örtsalt och peppar

Platta ut potatisen och lägg i en klick av din smakrika röra, och forma ihop så dom är redo att stekas, i god olivolja. Jag hade på först på mellanvärme sedan höjde jag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!