En glow-salad från Dr.salads cleanse

IMG_8259 IMG_8273 IMG_8279 IMG_8284IMG_8289 (1)

 

Imorse var det väl ändå lite mysigt att det regnade.. eller så kanske det är min cleanse som har gett mig positiv syn. Det lär jag väl inte få veta mer än att jag är glad för att jag känner det jag känner. Jag är ju som sagt på 5 dagars cleanse och det är inte alls jobbigt, förutom kaffe-suget på morgonen. Den är helig för mig medan lillan sitter och äter sin frukost. Och en sak till har också varit lit knepig, saltet.. men det är ju en vanesak. Jag tänkte att jag skulle berätta hur jag ser på cleanse men det kommer i ett annat inlägg. Jag älskar just den här från Doctor Salad för att det så mycket olika maträtter och snacks, och den här gången tycker jag det är ännu mer olika smaker på såserna, vilket är många plus i kanten från mig. Som den här kål-salladen med sojabönor, den är nog en favorit hittills.

 • quinoa
 • rödkål
 • koriander
 • groddar
 • paprika
 • sojabönor
 • sesamfrön
 • lime
 • cashewnötter
 • gojibär

Dressing på; tahini, ingefära, lite agave, tamari och olivolja.

Det underbara tycker jag är att medan man äter alla färggranna rätter är att har dom skrivit fint ut vad som är bra med just den maten, den här salladen heter GLOW- salad ( ser ni den i butiken så testa). Den är en vitamin bomb fylld med antioxidanter, fibrer, c-vitamin, protein, omättade fetter, mineraler och andra vitaminer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej! Det är underbart hur du låter din dotter vara med i allt, bilderna du visar upp på bloggen är fantastiska. Ska din dotter gå på dagis så småningom eller hur tänker du kring det? Med vänlig hälsning, Jenny (nyfiken i en strut)

  Jenny 2016-09-28 22:13:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!