En grön rutin värd att hålla kvar

IMG_8348IMG_8359IMG_8345

 

Mmmmm, mums. Den här veckan har jag lyxigt nog fått komma ut på en liten morgonrunda och kommit hem med en påse välfylld med mat, alltså min cleanse. Och varje morgon har det varit en ny grön smoothie, och det har inte spelat någon roll vad det varit i för jag och Alba har delat ändå. Eller jag har snabbt få ta en klunk lite då och då för att hon slurpar i sig den i ett svep annars. Jag ska inte klaga för det är ju bästa tänkbara att hon gillar bra och nyttiga smoothies, men dom är ju så goda så jag gärna smakar. Så ska verkligen fortsätta med att göra dom här gröna och sköna smoothiesarna till henne, med sugrör. Lite sorgligt att det är den sista dagen imorgon.. Men hörde rykte om att det skulle vara en liten efterrätt i. Är det någon som undrar någonting över denna cleanse? Hit me, jag är inne på dag fyra och känner mig som en renodlad cleanseoman 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad innebär en cleanse? Hur äter man då?

  Madeleine 2016-10-01 16:28:06
  Svara
 • Hur tycker du cleansen fungerar för hungern osv? – det jag tycker verka bra med doctor sallad är att det inte bara är fokus på att ”juica” och svälta sig själv i 4 dagar utan att det faktiskt är fokus på bra näring, vitaminer men ändå riktig mat! Har du känt dig hungrig osv? Hur pass mycket orkar man träna/röra på sig under cleansen? Är riktigt sugen på att testa!
  Grym blogg, kram!

  louisa 2016-09-30 11:16:18
  Svara
 • Ja berätta jag är jättenyfiken – ha en go helg! Kraaam

  Petra 2016-09-30 10:59:52
  Svara
 • Hej hej! Vad har du i dina gröna smoothies? Har en dotter själv som inte är så mycket för frukt o grönt så tar gärna emot tips 🙂

  Petra 2016-09-30 09:45:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!