Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nyttig soppa

IMG_8511

 

Jag tycker det är så nice med soppa! Speciellt efter en långpromenad i detta underbara höstväder. Galet vad fin höst, så kanske man inte får säga föresten, då växlar det väl om. Men återigen till soppa, gillar ni det? Det hoppas jag. Jag har ingen studie på det här men jag som kan lyssna på min kropp vet att min mår bra av soppa. Och det är ju så lätt att slänga ihop. Och vill man inte ha bitar så mixa bara. Här blev en simpel kål och lök soppa med linsor i.

 • Fräs: 1 gullök, 1 vilöksklyfta, 1 charlottenlök, 1 bit purjelök i olivolja i kastullen
 • Ha i ca 7 dl vatten, 1 buljongtärning
 • Strimla vitkål och ha i det i katrullen
 • Låt puttra ihop sig ett tag och smaka av med salt och peppar
 • Ha i linsorna och färska kryddor, jag hade – rosmarin, persilja och basilika som du hackar i
 • En klick creme fraiche på toppen med lite chiliolja och nymalen svartpeppar

Det är ju alltid trevligt med en liten ostmacka eller knäckis till 🙂 Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  Vad använder du dig utav för linser? 🙂

  sophie 2016-10-03 15:11:57
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!