Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Gör sig redo för kanelbullens-dag

IMG_7623 IMG_7636

 

Så trist att detta inlägg skulle faktiskt komma upp imorse innan jag sprang iväg på allt som skulle göras idag. Full rulle, eller fullt ös och det är det verkligen med min lilla, t o m så jag inte ens hann trycka på publicera innan vi sprang iväg. Har ni fått i er massa bullar dagen till ära? Så fint att denna dag finns, så man blir påmind att äta lite mer sött.. N o t! Mina flesta frågor som jag får handlar ofta om – har du tips hur jag får bort mig sötsug. Jag är långt ifrån perfekt när det kommer till den punkten, men jag vet när gränsen är nådd och det är så galet när man är i en period då man äter mindre socker, huuur galet sött blir inte det söta som man brukar äta då? Förstår ni hur jag menar..?

På tal om sött, ska jag få ge en deal till er alla efter ett besök jag var på igår. Håll i er, det kommer i nästa inlägg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Finaste älsklingen!!!

    Frida 2016-10-06 14:34:24
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!