Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Gör sig redo för kanelbullens-dag

IMG_7623 IMG_7636

 

Så trist att detta inlägg skulle faktiskt komma upp imorse innan jag sprang iväg på allt som skulle göras idag. Full rulle, eller fullt ös och det är det verkligen med min lilla, t o m så jag inte ens hann trycka på publicera innan vi sprang iväg. Har ni fått i er massa bullar dagen till ära? Så fint att denna dag finns, så man blir påmind att äta lite mer sött.. N o t! Mina flesta frågor som jag får handlar ofta om – har du tips hur jag får bort mig sötsug. Jag är långt ifrån perfekt när det kommer till den punkten, men jag vet när gränsen är nådd och det är så galet när man är i en period då man äter mindre socker, huuur galet sött blir inte det söta som man brukar äta då? Förstår ni hur jag menar..?

På tal om sött, ska jag få ge en deal till er alla efter ett besök jag var på igår. Håll i er, det kommer i nästa inlägg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Finaste älsklingen!!!

    Frida 2016-10-06 14:34:24
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind