Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Är du sund när du blir hungrig?

IMG_7646 IMG_7650 IMG_7656 IMG_7667 IMG_7676 IMG_7680 IMG_7713

 

Visste ni att den här bloggen skapades av både mig och Mira för väldigt länge sedan känns det som nu. Det har hänt så mycket sedan dess men att vi båda älskar mat stämmer fortfarande. Tänk så enkelt det hade varit om man alltid hade en som lagade och ena fotade och la upp, som här.. Älskade Mira slängde ihop en underbar omelett och jag fick med allt på bild. Tänkte att det var ju perfekt att få visa er den här. Så enkelt som det är att göra någonting gott. Och någonting sunt, det är ju det som är det kloka i det hela när hungern är så där jobbig och man kan tänka sig att äta vad som helst ( vilket ofta då kan resultera i någonting inte lika nyttigt). Heja sund hjärna när hungern slår till!

 • spenat
 • sommarlök
 • tomat
 • basilika
 • vispat ägg med salt
 • hacka på gräslök
 • riv över lite parmesan

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!