Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Favorit i repris

IMG_9113 IMG_9123 IMG_9126

 

Hoppla det blev visst det här till lunch idag igen. Så pass gott var det! Så man kan ju äta det här till middag och lunch. Kom bara på att jag kunde visa er hur man får till formen, inte för att ni är ett par läsare som jag inte tror förstår det själva. Att bara lägga i allt i ett glas och vända det på sin tallrik. Det var mest också för att få er att gå och göra det här enkla och dundergoda <3 Och nu fick ni se vilken färg tonfisken ska ha när den är färsk och fin. Nu ska jag bege mig ut på långpromenad.. och önska att min kära vän som gått över tiden tar och åker in och föder snart! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!