En av dom bästa just för den är så smakrik

IMG_9896

Ibland är ju lite orättvist för maten jag just lagat och hamna på bild. Det är mörkt och det gör det inte lätt för en sån här ljuvlig sallad och stila till sig för en bild. Den vill som oss alla andra också ha dagsljus men myser gärna till det så här på kvällen. Så när ni gör en sådan här sallad kan ni ju tänka på att göra lite extra så står den och myser till sig. Det gör nämligen ingenting, sallad brukar inte vilja stå länge annars. Men varför jag kände att jag tog bild ändå nu på den i mörkret är för att jag ville så gärna tipsa er om den för den är så jäkla god!

 • 1 röd paprika
 • 1 bit gurka
 • mycket granat äpple, ca 1/2
 • 1/2- 1 citron
 • 2 nävar färsk persilja
 • 1/2 fetaost
 • färsk chili efter smak
 • olivolja
 • salt och svart peppar

Gör alla grönsaker  i mini bitar, hacka persiljan fint, pressa i citron, ha i all granatäpple, olivolja och smaka av med chili, salt och peppar. MUMMA. Och den här är god till allt verkligen.. vad jag kan komma på nu iaf. Trevlig kväll på er! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Edita, din blogg är verkligen helt fantastisk. Så mycket gott! Ska ge mig på denna sallad imorgon 🙂

  Ida 2016-10-20 18:05:17
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Du är så söt <3 Salladen är alltid god tycker jag. TACK och pussa på Lucy från mig och Alba!

   foodjunkie 2016-10-21 11:10:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!