En frukost som får dig att hålla dig mätt

IMG_9691 IMG_9711 IMG_9720

 

Gröt i stora lass. Det är ju så nice med lite varmt i magen på morgonkvisten. Men som alltid är det ju toppingen som gör det, håller ni med? Jag har iofs russin i när jag kokar upp men förutom dom så älskar jag ju att ha olika topping varje dag. Kanel känns som en klassiker, även kanske banan.. men idag blev det granatäpple och ekologisk lönnsirap. Enkel och nyttig start på dagen helt enkelt. Och det vill jag såklart dela med mig med er, tycker ni det var tråkigt att se en gröt bara? Hoppas inte och fick lite inspo.. annars kanske efter jag skrivit hur bra det är med det. Gröt håller oss mättare längre och bra för tarmarna, , utöver fibrer innehåller havre massa andra vitaminer, B-vitamin, järn, magnesium, aminosyror, fosfor, protein. Gröt är väldigt bra om man tränar och dessutom om man är vegetarian. Snipp snapp slut så var denna gröt historia slut..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • jag kör på samma varje dag… havregryn, havrekli, 1msk jordnötssmör o knäcker i ett ägg… o på har jag antigen äpplemos o kanel eller blåbärssylt, favvon är blåbärssylt o färska jordgubber.. blandar i en tsk spirulina ibland, men då får man se till att det är mysljus vid bordet för det ser ju ut som att äta mossa… 🙂

    petra 2016-10-21 10:49:41
    Svara
  • Jag älskar havregrynsgröt! Kryddar den med kanel och kardemumma. Sen toppar jag med hallonsylt, banan, färska hallon och mjölk. Så gott!

    Åsa 2016-10-20 17:03:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!