Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En gammal GODing

IMG_0407

Vi är ju ett gäng runt om i världen som älskar mixa ihop banan pannkakor. Undrar om det är för att det är så lätt att göra så det är latheten som bestämmer, eller för att det faktiskt inte alls är onyttigt. Tyvärr har jag märkt att Alba gillar mer vanliga pannkakor men ska testa mig fram mer, har inte gett upp pannkakas-striden. För det vore ju så skönt om hennes hunger slog till och jag kunde lätt ge henne en sådan här.

 • 1 banan
 • 2 ägg

Mosa med gaffel eller för slätare så mixa. Stek i kokosfett. Easy peasy go with the flow. Men ett tips ni måste göra är att ut och palla äpplen! Det kryllar om dom, det var väldigt bra att ha vagn.. Nu har både jag, syster och mamma kylarna fyllda med äppelmos. Det är så lätt som att skära bitar koka ihop med vatten och socker.. Gott att ha till så mycket!

 • kvarg ( någonstans där under äppelmosen)
 • äppelmos
 • färska hallon
 • lite jordnötssmör
 • kokosflan
 • acai-pulver

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!