Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Äta färg

IMG_0525

 

Det här med att äta nyttigt, tycker ni det är krångligt eller inte gott? Eller bara lätt och gott.. ? Man går ju verkligen i olika perioder med det där tycker jag. Ibland är det ju man ju sugen på alla möjliga olika färger och nyttigheter och så kommer dom där lite mindre tråkiga dagarna då det där färglösa och onyttiga suktas mer. Och märkte ni nu att jag nämnde färgen på det hela, och då menar jag såklart inte färgämnen.. Utan ett enkelt knep är att tänka att man ska äta mycket färg om man tycker det är krångligt med hur man ska tänka. Helst frukosten faktiskt. Den vill vi ju att den ska innehålla så mycket vitaminer och näring som möjligt, en bra start på dagen då det är det första kroppen suger i sig plus att det smittar av sig vad man blir sugen av resten av dagen. Hjärnan fungerar tydligen så, men sen vill kroppens alla depåer ha sin beskärda del av annat oxå 😉

Någon som slaktar en avokado så här? Bara varva tuggorna med lite salt och balsamico ibland. Som ett grönt skönt ägg. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!
  Vad är din syn på att äta samma sak varje morgon, eller tror du att kroppen mår bättre av variation? Jag dricker varje morgon en stor grön smoothie innehållande avokado, banan, mango, spenat, citron, kokosolja & hampapulver, toppad med frön, kokos & chia. Samt en kopp svart te.
  Nyfiken på hur du tänker.

  Hälsningar,
  Lydia

  Lydia Joy Gadolin 2016-10-29 10:48:10
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!