Jag kan inte hejda mig

IMG_0876

 

Vet ni vad, jag har så sinnessjukt svårt att hejda mig den här årstiden.. Från dom där små gula underbara bullarna. Lussebullar. Jag vet att det bara är november, typ verkligen andra november och åt redan det till frukost. Det var ju så mysigt med snön som fall utanför.. Finns alltid en ursäkt 😉 Hade sett framför mig hur denna bild skulle bli på balkongen med en varm ångade kaffe och löjligt goda lussebullar i snön.. men när jag öppnade den var det ju bara blött. Fail. Men go och gla var jag för det. Hoppas ni också är det! Kram, nu blir det snart en lite nyttigare lunch.. för både mig och Bella hunden som snällt satt och vänta medan bilden togs.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!