Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag kan inte hejda mig

IMG_0876

 

Vet ni vad, jag har så sinnessjukt svårt att hejda mig den här årstiden.. Från dom där små gula underbara bullarna. Lussebullar. Jag vet att det bara är november, typ verkligen andra november och åt redan det till frukost. Det var ju så mysigt med snön som fall utanför.. Finns alltid en ursäkt 😉 Hade sett framför mig hur denna bild skulle bli på balkongen med en varm ångade kaffe och löjligt goda lussebullar i snön.. men när jag öppnade den var det ju bara blött. Fail. Men go och gla var jag för det. Hoppas ni också är det! Kram, nu blir det snart en lite nyttigare lunch.. för både mig och Bella hunden som snällt satt och vänta medan bilden togs.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand