Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

sharing is caring

IMG_0895 IMG_0903 IMG_0912  IMG_0959 IMG_0974  IMG_0984 IMG_0990 IMG_1022 IMG_1048 IMG_1057 IMG_1060 (1) IMG_1069

 

Usch vad det är jobbigt och se sin lilla skatt vara sjuk. Vi som hade sett fram emot denna dag, vi skulle ju på zoo, första gången. Men det blev en febrig och snorig dag idag istället. Åka ut och hängde hemma hos mormor så hon inte fick uttråkningsfeber också. Där finns det ju alltid spännande saker att titta på. Vi gjorde även dom där goda mackorna som alltid går hem, rostade rågfazer med avokado. Och som ni vet så starta jag dagen med lussebullar så varför inte slå till på pepparkakor också när man ändå börjat smaka alla juliga ting. Där är ju stora mega tipset att äta dom med gruyereost, mumma!

Har ni små som är hemma och sjuka? Har ni då tips vad som kan göras så dela gärna med er? Så tokigt att hon inte knappt vill äta eller sova.. fast det är det hon behöver. Granatäpple, ärtor med smör, mandariner, makaroner är det som går bäst här hemma just nu i matväg. 

Sen ett fint litet tips, ser ni mitt lilla rosa armband? Det fick jag hem som en överraskning i brevlådan, så att veta att jag har ett armband från en speciell person och för en viktig sak på armen betyder så mycket. HÄR kan ni se vad ändamålet är för och mer bilder. Inget samarbete utan ett litet tips bara. Nu ska jag gå och krama min lilla sjukling. Kram på er oxå

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind