Första pulka turen

image-2 image-6

 

Hej mitt vinterland, nu är du här… ( tur att ni inte hör mig sjunga det, då jag är k a t a s t r o f dålig på att sjunga.) Tror vi är många som tycker att när det är just precis så här som det är nu att det är riktigt mysigt. Eller har jag helt fel.. ? Iaf ett tag, innan slask och dant kommer. Men snälla titta gärna upp ibland så inte faller från tak.  Är det någon som håller med mig nu när man har barn att det är så mycket roligare med årstider? Och dessutom allt det här med julen är i år så mycket roligare. Vad Alba ( och Bella hunden) tyckte om snön är en annan femma.. hon har ju fobi för att ramla mot sand, så snön vart ju lite som den. Så det passar väl bra för lillan att åka till LA på måndag. Men kära nån, valet i USA är ju någonting ingen kan släppa idag.. På tal om små barn och vad som ändras när man får dom, så blir jag mörkrädd vad som händer i världen. Får se om man märker någon skillnad nu när jag ska dit?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!