Your happy period

IMG_1455 IMG_1465 IMG_1469 (1)

Vet ni vad, det här var någonting jag absolut inte tänkte eller trodde att jag skulle blogga om. Men så såg jag fina Anjas inlägg om Your Happy Period ( in HÄR för att se så bra det var) om just dom här som jag hade precis beställt och kände att det vill jag oxå berätta för er. Jag har typ glömt att det finns mens i denna värld ( jag har haft stav i 6 år, gravid direkt och ammade väldigt länge). Själv tänker jag att det är bara en sak som kommer men det finns dom på den här planeten som faktiskt dör av att ha mens.. Det är sorgligt, men min pappa har varit med och hjälp till i ett sådant här projekt i en kåkstad som jag ska visa mer om såklart. Så fort jag ser att det finns fler som tänker på det här är jag först med att ta fram kreditkortet. Det är nämligen så att dom stoppar upp A L L T möjligt för att stoppa att det kommer ut någonting för att kunna gå till skolan och av det dör vissa av.. Så köper man en månad av den här fina lådan ges en till en annan flicka som behöver <3

Att dom dessutom är 100% ekologiska är ju någonting att nämna oxå, då det är så mycket läskiga kemikalier vi stoppar upp annars.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!