Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Your happy period

IMG_1455 IMG_1465 IMG_1469 (1)

Vet ni vad, det här var någonting jag absolut inte tänkte eller trodde att jag skulle blogga om. Men så såg jag fina Anjas inlägg om Your Happy Period ( in HÄR för att se så bra det var) om just dom här som jag hade precis beställt och kände att det vill jag oxå berätta för er. Jag har typ glömt att det finns mens i denna värld ( jag har haft stav i 6 år, gravid direkt och ammade väldigt länge). Själv tänker jag att det är bara en sak som kommer men det finns dom på den här planeten som faktiskt dör av att ha mens.. Det är sorgligt, men min pappa har varit med och hjälp till i ett sådant här projekt i en kåkstad som jag ska visa mer om såklart. Så fort jag ser att det finns fler som tänker på det här är jag först med att ta fram kreditkortet. Det är nämligen så att dom stoppar upp A L L T möjligt för att stoppa att det kommer ut någonting för att kunna gå till skolan och av det dör vissa av.. Så köper man en månad av den här fina lådan ges en till en annan flicka som behöver <3

Att dom dessutom är 100% ekologiska är ju någonting att nämna oxå, då det är så mycket läskiga kemikalier vi stoppar upp annars.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand