Äntligen

IMG_2041

 

Det här är vad jag sitter med framför mig precis just nu. Det känns på riktigt overkligt. Att komma från ett vinterland där det är väldigt stressigt just nu till det här. Det var länge sedan jag kände mig så här lugn. Och då ska jag inte skylla på jetlagen som står härliga till. Lillan var så mysig och duktig på planet, satt bara pyssla och då tog det 12 h att flyga. Hon gick däremot inte att hålla vaken efteråt så jag lär få gå upp inatt, då hon tror att det är morgon.. Så ska krypa ner hos henne jag med snart, ska bara njuta lite. Vi hörs snart. STOR kram <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Det är du värd, njut och ladda med ny energi <3

  Julia 2016-11-15 17:01:32
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Tack fina fina du <3 Jag ska njuta till fullo! Och komma upp med massa energi och tips här 🙂

   foodjunkie 2016-11-15 19:49:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!