Bregrönt med Flora

IMG_9727 IMG_9752 IMG_9769 IMG_9810 IMG_9833 IMG_9850

 

Har ni hunnit lägga en tanke på vad ni äter till frukost efter att jag nämnde att det påverkar klimatet med allt smått vi har som vanesak att äta på morgonen? Det där med att mejerier och köttprodukter är viktigt att tänka på. Det är nämligen så att frukosten är nog den måltid som har flest antal produkter av det och att jag nu vill ge er en utmaning om att bryta mönstret och våga prova bättre alternativ på morgonen.

 

Jag har ett samarbete med Flora 100 % Växtbaserad. Den består av oljor från växtriket, och därför är den så mycket snällare mot klimatet än exempelvis smör, just för att det innebär mindre koldioxidutsläpp. Hur låter det för er? Enkelt och bra hoppas jag. Men man vill ju ha mer än Flora på sin macka.. och då fick ni som tips i förra inlägget att byta ut skinka —> ägg och här kommer istället för osten —-> nötsmör. Här hade jag på varma hallon med pyttelite ekologisk lönnsirap i. Älskar den kombon, salta nötsmöret, syrliga hallonen( som var frysta men som jag värmde )  och krispiga rostade brödet och så Flora 100 % Växtbaserad.

 

I samarbete med Flora 100% Växtbaserad.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!