Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Allt- eller inget landet

IMG_2439 IMG_2442 IMG_2458

 

Det är så kul när man är här i USA med alla möjliga olika förklaringar det är på alla förpackningar. Det är säkert jättebra. Det första jag tänker är iaf vad bra att det är så noggrant markerat att det som är organic osv, men då kan man undra vad det är i det andra som inte är ekologiskt… Dom har extremt mycket, fint och bra produkter här men jag är väldigt glad för det vi har i Sverige. Även det som är organic känns producerat här.. INTE allt men vissa.

Som den här soya-mjöken smakar verkligen nyttig och det är hur många olika förklaringar som helst hur bra den är förutom organic, inget socker och vegansk så är det ex – vitamin A,D,B2,B12 och kalcium – gluten, laktos, mejeri, kolesterol fri – inget fett- drick mycket är bra för hjärtproblem- protein osv.. Dessutom en hel bunt med tips på när man kan ha den. Så känns det inte som vi har hemma, förstår ni hur jag menar? Kanske vi behöver mer det till våra som är så där bra så vi blir mer taggade på det. Jag tycker om att nämna till er hur en maträtt eller liknande är nyttig för kroppen, gillar ni det? Att få vara eran amerikanska reklam för det nyttiga 😉

Vad jag gör ofta är att bara ställa in ett glas i kylen med chiafrön och nån nötmjölk så jag kan ha det till mycket under dagen. Knep nu när snacks- tipsen rullar in här..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand