Citronflickan

IMG_2369

Kan inte ni berätta för mig om det är någonting speciellt ni vill att jag får upp här medan jag är här i L.A. Vore tråkigt om jag missade det. Jag är redo om man säger så! Eller litar ni på att jag kommer med det ni vill se..? Jag älskar när ni skriver här.. Då känner bloggen så mycket mer levande.

Det är så gulligt, jag har fått med en drös med mina och min systers gamla kläder som Alba kan ha nu, titta klänningen som min gudmor sytt  🙂 Tänk att man kan gå och plocka citroner från trädgården.. Att ena dagen får hon första gången åka pulka och andra dagen gå barfota och hitta frukt i träden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej,
  Kan du inte berätta lite hur du organiserat långresa till USA, jobb för dig/Albas pappa, hyra av nytt boende, uthyrning av ordinarie bostad? Nu går ju inte Alba i skolan än, men lite nyfiken på hur man kan göra?! Tack

  Lisen 2016-11-17 09:13:02
  Svara
 • Milda makter så kär din dotter är! Och bilderna du tar på henne, så fina! Tänk själv att ha så fina bilder på sig när man var barn jämfört med dom man har idag, coca-brillorna med hockeyfrisyr?

  Petra 2016-11-16 12:26:01
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Haha jaaa herregud vilka bilder det finns sen man va liten. Du är så söt, det värmer så mycket mer än man anar när någon ger komplimanger till ens dotter <3 det är ju det finaste man har 🙂 1000 TACK FINA DU!

   foodjunkie 2016-11-16 16:34:41
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!