Vad som konsumeras mest just nu

_MG_7952 _MG_7953 _MG_7963 _MG_7968 _MG_7969_MG_7971 _MG_7972

 

Japp så där trött kan man se ut, bjuder på den. Mitt dygn verkar inte vilja ställa om sig, mitt i natten är jag som piggast. Mysigt och ligga med mitt lilla troll och titta Pippi Långstrump då, hon är som förtrollad av det. Vilket var perfekt på planet ner. Annars var det olika mat och godsaker ( sin andra klubba i livet fick hon sista timmen då det vart lite tråkig, tips till er som ska flyga) jag hade packat och nya knappar och tings som satt lite här och där som sysselsattes med.. Lite som på bilden.  Jag ska sluta tjata om att jag är trött nu, det är ju absolut inget kul och lyssna på. Men aldrig känns så här.. kanske är för att jag slappnar av så mycket när jag kom hit? Jag lixom checkade ur lite.. Känner mig som panda, eller är det koala som är sengångare? Så det som konsumeras mest är kaffe, i stora lass. Så jag kan jobba på för fullt  🙂 Hoppas ni alla mår bra där hemma eller vart ni än nu är! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad mysigt att hon också gillar Pippi, Lily är fortfarande helt förtrollad av det. Tänker att det är det som också kommer rädda vår resa snart, haha. Laddade du ner det till ipad eller telefon eller hur kunde ni kolla online? Puss på er finisar!!!

  Anja 2016-11-17 20:24:45 http://anja.elle.se
  Svara
  • Svar på Anjas kommentar.

   Ja men jag har er att tacka er <3 det är ju från att ni visade det, så mysigt! Såg när det var typ 1 timma kvar att jag hade att köpa wifi på planet så hade redan laddat ner på itunes på ipaden.. Dock fanns det bara två att köpa hem på itunes andra än på svtplay som inte alls var lika spännande men det gick. Lycka till 🙂 PUSS på er och det vore så kul om vi hann ses här 🙂

   foodjunkie 2016-11-18 05:51:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!