Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lite svar på några frågor om hur jag kan åka

_MG_8071 4

 

Ni som följer mig på instagram så blir det en hel del badbilder på lillan på snap.. men det är det bästa hon vet. Och ”borsta” tänderna. Fast det är väl då jag får chans att fotografera henne.. annars är det ju full rulle hela tiden. För er som undra om det känns av att det är ny president här i USA så är allt sig likt. Jag älskar att komma hit, det har blivit några gånger nu och ni är några som undrar hur det kommer sig att jag kan åka så länge och ofta hit. Jag har turen i oturen för vill såklart inte ha dom så långt borta med några av mina äldsta vänner bor här. L ä n g t a r tills jag får hänga med dom, vi har inte fått till det än. Min pappas tjej har bott här i många år så vi bor i ett hus nu som hennes vän äger då dom bor i ett annat. Och sista frågan med hur jag fick ihop det med att åka så är jag fortfarande mammaledig så inget jobb hindrade mig, utan ville mest passa på innan det blir så. Och pappan godkände det hela men kanske kommer och är med Alba några dagar. Vi alla har olika situationer men jag önskar såklart att vi alla kommer iväg och njuter med sin lilla innan det är svårt att få ihop det med allt. Lycka till från mig och Alba <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind