Lite svar på några frågor om hur jag kan åka

_MG_8071 4

 

Ni som följer mig på instagram så blir det en hel del badbilder på lillan på snap.. men det är det bästa hon vet. Och ”borsta” tänderna. Fast det är väl då jag får chans att fotografera henne.. annars är det ju full rulle hela tiden. För er som undra om det känns av att det är ny president här i USA så är allt sig likt. Jag älskar att komma hit, det har blivit några gånger nu och ni är några som undrar hur det kommer sig att jag kan åka så länge och ofta hit. Jag har turen i oturen för vill såklart inte ha dom så långt borta med några av mina äldsta vänner bor här. L ä n g t a r tills jag får hänga med dom, vi har inte fått till det än. Min pappas tjej har bott här i många år så vi bor i ett hus nu som hennes vän äger då dom bor i ett annat. Och sista frågan med hur jag fick ihop det med att åka så är jag fortfarande mammaledig så inget jobb hindrade mig, utan ville mest passa på innan det blir så. Och pappan godkände det hela men kanske kommer och är med Alba några dagar. Vi alla har olika situationer men jag önskar såklart att vi alla kommer iväg och njuter med sin lilla innan det är svårt att få ihop det med allt. Lycka till från mig och Alba <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!