En anti-rynk dricka

IMG_2537

Kommer ni ihåg snökulor? Hur mysiga var inte dom när man var liten.. Jag gjorde en till Alba idag som vi satt och drack upp sen. Efter att den hade fått stå och dra sig lite i kylen. För det som ser lite juligt där i är rosmarin och det som är som snö är chiafrön och båda ville jag skulle få stå ett tag i vattnet. Trodde inte att Alba skulle tycka den var god men den slank ner fort. Jag tycker det här är jättefräsch, älskar när man äter eller dricker någonting och man känner sig nyttig. Gillar ni aloe-drickan med bitar i? Lite så blir det med chiafröna som får bli mjuka i vattnet.

 • 1 stort glas vatten
 • 1 msk chiafrön
 • 1 kvist rosmarin
 • citron om man vill

Och varför ska jag då dricka en sådan här? Vatten är ju alltid bra, chiafrön har jag nämnt för mycket nu men det är  fyllt med protein, omega 3 osv.. men nu till rosmarinen. Skulle kunna skriva så mycket om den. Det är en superkrydda, den är uppfriskande och hälsosam. Jättebra om man tränar då den öppnar upp och syresätter ända ut i cellerna, det vill också säga att det är en anti-rynk krydda. Den innehåller dessutom antioxidanter vilket också är bra för huden. För dig som undrar vad en antioxidant gör är det enklaste sättet att beskriva det som effekten av att hälla citron över en avokadon. Citronen hindrar syreprocessen och håller avocadon fräsch och levande istället för mörk och skrynklig. Rosmarin alltså antioxidanterna gör samma sak med dina celler. Den sätter även fart på cirkulationen vilket gör att man håller sig pigg. Ställ en sådan här i kylen över natten och börja dagen med är ett härligt tips 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!