Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Svart bälte i att få i nyttigheter

_MG_8854 _MG_8873

 

Man är ju faktiskt lite trött på det här med bananpannkaka.. Men inte Alba, vilket jag är glad för. En sak jag har blivit ganska bra på när jag ger Alba mat är att gömma in nyttigheter  som hon annars inte alls hade fått i sig. Det är väl sånt tänker jag som kommer och man lär sig med tiden ju äldre dom blir, så kommer väl sluta upp med svart bälte sen i det.. Är mitt mål just nu iaf! Just nu kämpar jag på men ska försöka ge er lite bra tips på det med, som såklart är bra för oss också.

 • 1 mogen banan
 • 1 ägg
 • 2 msk kokt röd quinoa
 • 1 msk chiafrön

Blandar med gaffel och steker i kokosfett. När jag kokar upp quinoa ( som jag gjorde igår till den där goda salladen i förra inlägget) så har jag ju berättat förut att jag alltid gör extra, det är det bästa att ha i kylen då man kan ha det till typ allt- smoothies, gröt, sallader osv. Och som i en bananpannkaka.. Och varför ska man det då förutom att man blir mer mätt? Quinoan som har en lite nötig i smaken är ju oxå god men är väldigt nyttig då den innehåller mycket protein, bra fetter med bland annat en hel del omega 3, fibrer, massor av mineraler och vitaminer som Zink, B-vitamin, kalcium, järn, kalium, E-vitamin, antioxidanter och fosfor. Har man migrän har jag hört att quinoa är bra…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand