Svart bälte i att få i nyttigheter

_MG_8854 _MG_8873

 

Man är ju faktiskt lite trött på det här med bananpannkaka.. Men inte Alba, vilket jag är glad för. En sak jag har blivit ganska bra på när jag ger Alba mat är att gömma in nyttigheter  som hon annars inte alls hade fått i sig. Det är väl sånt tänker jag som kommer och man lär sig med tiden ju äldre dom blir, så kommer väl sluta upp med svart bälte sen i det.. Är mitt mål just nu iaf! Just nu kämpar jag på men ska försöka ge er lite bra tips på det med, som såklart är bra för oss också.

 • 1 mogen banan
 • 1 ägg
 • 2 msk kokt röd quinoa
 • 1 msk chiafrön

Blandar med gaffel och steker i kokosfett. När jag kokar upp quinoa ( som jag gjorde igår till den där goda salladen i förra inlägget) så har jag ju berättat förut att jag alltid gör extra, det är det bästa att ha i kylen då man kan ha det till typ allt- smoothies, gröt, sallader osv. Och som i en bananpannkaka.. Och varför ska man det då förutom att man blir mer mätt? Quinoan som har en lite nötig i smaken är ju oxå god men är väldigt nyttig då den innehåller mycket protein, bra fetter med bland annat en hel del omega 3, fibrer, massor av mineraler och vitaminer som Zink, B-vitamin, kalcium, järn, kalium, E-vitamin, antioxidanter och fosfor. Har man migrän har jag hört att quinoa är bra…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!