Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Puss på min lilla

_MG_9634 1 1_MG_9646 1_MG_9652 1

God morgon kära ni! Nu är jag varit med på min första Thanksgiving middag, det är  helt galet vad stort det är här i USA.. större än julen för vissa. Så mätt som jag var går inte att slå.. och då äter jag ju inte ens kalkonen. Ska visa er massa bilder, då det vår lite recept vi gjorde som jag vill ge er. Ska bara gå igenom alla bilderna, det blev en hel del.. Ska göra det efter min frukost nu. Och som ni förstår ska ni inte få recept på en kalkon.. utan det vart massa vegetariska och härliga rätter. Firar någon av er Thanksgiving? Här är ju allt så stort, nästan i varje hus här omkring nu börjar det dyka upp julgranar som pyntas så fint.. Såg det när jag tog en långpromenad när mörkret kom, då ser man ju in i husen så mycket bättre än på dagen när man brukar gå.. Har ni fått upp några julpynt..? Det är ju faktiskt första advent på söndag så det är ju dags. Mysigt värre tycker jag 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry