Puss på min lilla

_MG_9634 1 1_MG_9646 1_MG_9652 1

God morgon kära ni! Nu är jag varit med på min första Thanksgiving middag, det är  helt galet vad stort det är här i USA.. större än julen för vissa. Så mätt som jag var går inte att slå.. och då äter jag ju inte ens kalkonen. Ska visa er massa bilder, då det vår lite recept vi gjorde som jag vill ge er. Ska bara gå igenom alla bilderna, det blev en hel del.. Ska göra det efter min frukost nu. Och som ni förstår ska ni inte få recept på en kalkon.. utan det vart massa vegetariska och härliga rätter. Firar någon av er Thanksgiving? Här är ju allt så stort, nästan i varje hus här omkring nu börjar det dyka upp julgranar som pyntas så fint.. Såg det när jag tog en långpromenad när mörkret kom, då ser man ju in i husen så mycket bättre än på dagen när man brukar gå.. Har ni fått upp några julpynt..? Det är ju faktiskt första advent på söndag så det är ju dags. Mysigt värre tycker jag 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!