Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En helt klart annorlunda 1 advent

_MG_6792_MG_6799_MG_6868 _MG_6880 _MG_6889_MG_6898  _MG_6906 _MG_6907 _MG_6908 _MG_6923 _MG_6931

 

Glad första advent till er alla från mig! Min blev helt klart inte som den brukar.. Inte för att jag har någon tradition som jag brukar följa mer än att jag tar fram julpynt och så där. Men idag blev det att stå på huvudet mitt på Hollywood Boulevard, walk of fame, och jag fick lite applåder. Den var nämligen avstängd för deras julshow tajma vi in. Kändes så amerikanskt, alla hade bunkrat upp med stolar, filtar, tält, mat osv med sina familjer. Alltid kul att få se hur det går till i andra länder tycker jag. På tal om kul så har det regnat en hel del och lillan har fått nya gummistövlar, lyckan är nådd..Få stå och hoppas i pölar! För mig blev lyckan nådd när jag fick ha min hjärtevän sovandes och mysandes med mig <3 och för pappa måste det varit att han hittade en stjärna med sitt namn på.. höhö. Hoppas ni haft en underbar helg! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • *fniss* det har smugit sig in en felstavning i din text.

    sandra 2016-11-28 17:07:14
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding