Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En dag i bilder

_MG_8057 3  _MG_8084 3 _MG_8087 3 _MG_8095 3 _MG_8101 3 _MG_8108 3 _MG_8111 3 _MG_8116 3 _MG_8122 3 _MG_8135 3 _MG_8139 3 _MG_8195 3 _MG_8206 3 _MG_8212 3 _MG_8269 3_MG_8317 3_MG_8370 3_MG_8382 3_MG_8392 3_MG_8402 3_MG_8417 3

 

Gillar ni när det kommer mycket bilder så hoppas jag ni blev glada nu. Det är ju så svårt att inte ta bilder när man går överallt här. Jag kan ju erkänna att jag har miljoner bilder och filmer på Alba på min mobil men jag har en plan med det.. Hon älskar att titta på filmer när hon själv medverkar i så ska ha dom på planet hem tänkte jag. Sen kan jag gotta mig med dom när hon ( och jag tydligen) blir äldre. Annars just nu är jag väldigt mycket i nuet. Yoga och meditation är min bästa medicin för det men inget som behöver vara märkvärdigt alls. Man kan ju kalla att bara stå och glo ut på denna magiska utsikt som var på kvällens hike att meditera, andas och fånga ny energi.

Promenaden blev efter en god middag på verandan, det var så härligt, både middagen med nybakt bröd och soppa och sedan hike upp i berget. Dom första bilderna är ifrån Downton, det är det vi ser från terassen faktiskt och är 15 minuter bort med bil. Sån stor skillnad – storstad som ser ut som New York till vår terass uppe i berget bland villor och coyote vild hundar..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind