Istället för lussebullar

_MG_9469 2 _MG_9456 2 _MG_9463 2_MG_9522 2_MG_9548 2_MG_9542 2_MG_9577 2_MG_9591 2_MG_9587 2_MG_9598 2_MG_9604 2_MG_9602 2_MG_9609 2_MG_9611 2_MG_9623 2

 

En väldans massa olika drycker och frukt har det blivit. Inte alls hur min december brukar se ut. Lussarbullarna har verkligen bytts ut. Härligt är det även om jag gärna bytt en melonbit till en lussebulle rakt av! Det kan ju låta jättenyttigt men tyvärr balanseras det upp på annat. Och alla dessa olika häftiga drycker som finns här som jag bara måste testa.. jag är ju ett kombucha fan utav dess like men lika så dom rå pressade juicerna. Dom mest annorlunda hittills är dom som fick komma på bild här, vet ni vad kefir är.. ? Bra för en sund magflora.. men inte alls gott i kokosvatten tyvärr. Min juice med rödbeta, tomat, morot, citron, cilantro olja och jalapeno vart helt klart bättre även om den låter lite skum. Testa om ni har en juicepress! Annars boosta er med kombucha- det gör en tydligen frisk, hoppas!

Det ni annars ser är är en lunch på Mondrian hotell, ett ställe som alltid besöks här.. Och det har alltid varit lika gott där! Men vet ni vad.. min mobil har fortfarande inte hittats. Det har faktiskt bara gjort att jag har kunnat slappna av lite extra. Även om jag är nyfiken på vart den är såklart, Skulle ni klara er utan er telefon? Kanske skönare när man är här.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej. Såg att du druckit kefir i kokosvatten och inte var så förtjust. Har du provat vattenkefir i vanligt vatten? Det smakar tusen gånger bättre än kombucha och innehåller massa nyttiga magbakterier. Jag vet att så många i Sverige inte har koll på denna dryck och att man faktiskt kan göra det själv. Jag är med i en förening som säljer just kefirgryn och blev så glad att du skrivit om det i din blogg. Jag skickar gärna gryn till dig om du vill så du kan testa att göra din egen. Jag finner det fantastiskt med människor som, precis som vi, strävar efter en hälsosammare värld.

    Johannes 2017-08-24 15:45:33 http://www.grontlevande.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!