Moder jord levererar magi

_MG_0036_MG_0057_MG_0065_MG_0096_MG_0100_MG_0118_MG_0218_MG_0248_MG_0277_MG_0336

Jag kan inte sluta posta dom här m a g i s k a hike bilderna som vi tar när vi går. Vi har kommit på att det är som mest härligast att gå när solen går ner, fast lite tidigare då det går så fort den går ner, så man kan kommer till toppen när den går ner. Sen blir det bäcksvart. Det blir så frisk luft och som ni ser så är himlen så vacker då. Den här hiken är någonting utav det vanliga hikerna och ligger ovanför Griffith Park. Man ser ut överallt och speciellt när man kommer till toppen och ser då på andra sidan berget också. Det här är verkligen som balsam för själen för mig. Laddar helt klart upp kroppen på bästa sätt! Men det kanske ni förstår på bilderna.. Önskar bara att vi alla hade sådana här ställen nära oss och inte behöver åka andra sidan jordklotet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!