Jag berättar en hemlighet

_MG_2575_MG_3160 _MG_2814 _MG_2869 _MG_2916 _MG_3090 _MG_3133 _MG_3146 _MG_3151_MG_2669

Jag älskar att vara aktiv, låter kanske muppigt. Som i en reklam film, mitt val är att vara aktiv.. Men fan vad jag mår mycket bättre då. Även om det var kallt i vattnet var det så skönt och bara testa ställa sig på surfbrädan, det var nämligen perfekta vågor för en som mig som inte kan så mycket. Det var ett tag sen jag testade eftersom jag fått Alba och man inte har den möjligheten hemma så var så sugen efter alla möjliga olika härliga bilder man ser på typ instagram. Och så fick jag passa på och önska er GOD JUL i stranden där. Efter vi varit på stranden var det bara hem och skölja av allt salt för att fräscha till sig inför första mötet med den nyfödda bebisen, lilla efterlängtade skatt så ljuvlig! Och så passade jag på att hänga några mysiga timmar sent in på natten hos min andra älskling som bor här. Ett bra avslut på en magisk semester!

Har ni tyckte att det har varit tomt på recept? Det måste jag be om ursäkt för! Det har varit lite klurigt med det om jag ska vara ärlig.. Jag har gjort så himla mycket underbart god mat som det bara har KLIAT i fingrarna för jag bara vill visa er för de är det jag älskar. Men dom spar jag till min BOK som jag börjat att göra här!! Hur galet och kul, jag gör en booook! Längtar så men det tar ju sin lilla tid. Fast nu när jag kommer hem ska jag få ut massa recept till er här istället så ni vet 🙂 Nu fick ni veta också varför jag jobbat medan jag var här.. Ljuset är ju inte det mest tacksamma och fotovänligaste hemma just nu. Dessutom får man väldigt mycket inspiration här som jag vill få ut så mycket som möjligt av i boken! Hoppas ni är lika taggade som jag är <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • tjohooooo!!!! längtar redan!!! :DD <3

  Matilda 2016-12-18 10:28:54
  Svara
 • JAAAA, som jag längtat efter det!! Tänk på det så många gånger! När kommer man kunna köpa den? MÅSTE ha!! <3 stort grattis fina grymma du!! Kram

  Julia 2016-12-16 14:33:06
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Jiiihoo haha vaaaad glad ag blir <3 era kommentarer är magiska!! Det här ska bli så kul och jag längtar ihjäl mig. Har varit så svårt att inte visa er recept nu när jag fotat och det är tyvärr lite kvar att göra så inte än kommer den komma. Men SJÄLVKLART kommer jag berätta när den kommer 🙂 Miljoner tack! Kram

   foodjunkie 2016-12-17 06:48:22
   Svara
 • Men helt jäkla underbart!! Jag längtar galet mycket tills den kommer ut, då köper jag den direkt.
  Du är en sådan stor inspiration och jag kan inte annat än vara glad för din skull 🙂
  Många Kramar

  Hanna 2016-12-16 14:22:28
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Men JIHO vad glad jag blir, TACK tack tack! Ändå är väl att det är ett tag kvar till sen kommer.. Men är så taggad och nyfiken på hur slutresultatet blir. Har varit så svårt att inte visa er något nu när jag lagat allt! BAMSE KRAM och tack igen <3

   foodjunkie 2016-12-17 06:43:26
   Svara
 • Det enda jag har att säga är YEEES!!! Ser fram emot din bok och måste tillägga att yoga bilderna på Alba är så fantastiska. Hoppas resan hem gick bra. Kramar // Monika

  Monika 2016-12-15 21:42:01
  Svara
  • Svar på Monikas kommentar.

   Ååååh, nu gjorde du min dag! TACK tack tack! Jag längtar så 🙂 Är ju inte klar än..
   Haha, visst är dom för härliga! Så glad att kameran låg i närheten när hon börja.
   Resan gick bättre än jag anat, tack! <3
   Vet knappt vad det är för dag idag pga jetlag men trevlig helg 🙂
   KRAM!

   foodjunkie 2016-12-16 12:01:35
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Vad bra <3 jag ser fram emot den med spänning tror jag har sparat ett dussin av dina recept redan!
    Era bilder är fantastiska måste också ordna med en kamera till min familj det blir så fina minnen.

    Vad skön att resan gick bra 🙂 hoppas att ni kommer in i rytm ganska snabbt och slipper vara vakna mitt i natten. Trevlig helg 🙂 kramar

    Monika 2016-12-17 05:05:26
    Svara
    • Svar på Monikas kommentar.

     Åh vad glad jag blir, har jag börjat höra fler och fler som gör.. Vill komma på en ett enkelt knep för att göra det för er. Hur gör du det? Om ett tag har ni ju en bok jiihoo haha men kommer självklart fylla på här som vanligt hela tiden när jag kan!
     Ja, en bra kamera är det bästa för att spara minnen <3
     Tyvärr är dygnet just nu katastrof.. Somnade 06.00 nu på morgonen och då blev jag lite pigg :/ Heja heja haha!
     TREVLIG HELG och STOR KRAM

     foodjunkie 2016-12-17 06:51:45
     Svara
     • Svar på foodjunkies kommentar.

      Hej igen 😀
      Jag har sparat dina recept med print screen i mobilen eller länk i datorn och satt ihop en receptbok, skrivit att det är hos dig jag hitta recepten för om jag sen inte förstår vad jag menade kan jag gå till baka haha 😀 Men en färdig på i köket kommer bli fantastik! Hoppas jet lagen lägger sig snart <3 kramar!

      Monika 2016-12-19 07:50:15
      Svara
 • Gud vad spännande, ser verkligen framemot att läsa den.
  Kram Vera

  Veronica 2016-12-15 20:04:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!