Bara hör av dig om du vill testa

_MG_1955_MG_1956_MG_1963_MG_1997 _MG_2021

 

Är det någon som känner för att gästblogga idag så kontakta mig. Tänk om det var så lätt att man kunde be någon annan ta över när man behöver göra annat, typ ha jetlag och fokusera på sin bebis. Det går liksom inte vara sjuk eller liknande när man har blogg. Och inte heller vara mammaledig för den delen, fast det har bara varit kul att få dela med mig, speciellt när man undrar över någonting och ni har svar. Självklart skär det i mammahjärtat när jag inte kan vara där hela tiden på det sättet hon vill fast det är värt när man får alla era fina kommentarer och när man träffar er!

Men som sagt, jetlagen.. den är overklig och det märks på Alba oxå. Inte hungrig när man ska och typ konstant trött. Någon som har tips? Har ni testat att äta melatonin? Jag ska nog ge det ett försök. Det är som en sömnhormon som hjälper till en på kvällen som jag fattat det rätt. Är iofs bara inne på dygn 1 så kanske ska ha lite tålamod oxå.. Så kanske lite yoga som på bilden kan hjälpa. Pappa tog lillan upp till toppen medan jag tog en sista yoga stund i solnedgången där, det är inte många gånger jag gjort men det måste blir fler gånger. Kan tycka det är svårt att yoga själv, man kan ju se på datan hemma men så där är svårt men nu hade jag några att göra efter gått på yoga där.

Flygresan gick bra btw.. En liten mysapa i 10 timmar på mig även fast hon hade egen stol och en söt hund på andra sidan gången. Vovvvovvvovvvovvvovve har det låtit en hel del, från Alba alltså. Sen landa vi i ett magiskt väder, sol och snö 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,
  Jetlag är jättejobbigt!
  Framförallt med barn som man inte kan styra på samma sätt.
  Jag tar alltid melatonin när jag åker österut, fick råd på (franska) Apoteket att ta i fyra dagar ca 20 min innan du tänkt lägga dig. Jag somnar och sover en bra natt. Sen är det lite jobbigt att gå upp eftersom det är ”mitt i natten” men om man sovit en hel natt är det ok.
  Jag tar aldrig sovtabletter eller liknande och vill inte bli beroende, men detta funkar.
  För barnen är det värre, det sägs att det tar en timme per dag…
  Lycka till!

  Lisen 2016-12-16 10:24:28
  Svara
  • Svar på Lisens kommentar.

   Tack Lisen!
   Jag är likadan, vill inte heller ta sovtabletter.. Det fungerar ju inte heller om man ska hålla sig vaken med sin lilla.
   Men tänkte att man kanske kan vara lite snäll mot kroppen och ge den det den behöver och så får jag ju hjälp med henne här hemma.
   När vi åkte ner så hade vi ju jetlag med då var det faktiskt mer skönt att kunna vakna 4-5 på morgnen pigg och inte som nu sitta uppe till 3-4 på natten med en bebis.. Men då tog det nästan precis så där en timme per dag… Lagom till jul blir det ju då 😛
   TACK och GODJUL KRAM

   foodjunkie 2016-12-16 11:58:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!