Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En till film hälsning :)

GLAD FJÄRDE ADVENT <3

Älskar att ni gillar filmerna så mycket och att dom kommit nu på advent nästan alla tre. Ren skär lycka var det där på stranden, jag hade testat surfa även om vattnet var kallt så glöms det bort efter ett tag. Alba fick springa bland piiiiihppiiiih. Och resten det där med att det var just en strand och solen sken behöver vi ju inte prata om…

Det är så mycket julstämning här hemma tycker jag. Även om vi hade så fin gran i LA så känns det mer på riktigt här. Var på min och Lisas tradition igår, Skansen julmarknad. Så mysigt att varje år är det mer barn med.. Våra egna. Jag har ju bara en ( som var för trött igår, typiskt) men i år hade Lisa med sitt tredje <3 Mysigt men kallt, så ska ni gå idag klä er!

Hittar inte min laddare till kameran efter resan.. Hade så gärna velat ha den nu när jag ska iväg på julfotografering för ELLE dekoration som min mamma fixar med. Men det får vi ju alla se i tidningen sen istället 🙂 Nu måste jag springa ( efter 3,5 h sömn på 2 dagar.. hej jetlag utan sömn). KRAM på er alla och hoppas ni gillar filmen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Edita!
  Jag ska åka till L.A i början av nästa år och skulle verkligen uppskatta lite do’s and dont’s!
  Har du lust att sammanställa en L.A guide, skulle jag vara evigt tacksam!
  Kram.

  Lydia Joy Gadolin 2016-12-21 14:10:43
  Svara
  • Svar på Lydia Joy Gadolins kommentar.

   Hej Lydia! Jo självklart.. men den kanske inte blir så lång hoppas ok! Ska du dit med vänner, familj/ barn eller själv? KRAM och ha en underbar jul!

   foodjunkie 2016-12-23 06:27:02
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Absolut, bättre än inget! 🙂
    Jag ska dit själv, men ska hälsa på vänner.
    Jag är väldigt vin- och matintresserad. Älskar också natur!

    Lydia Joy Gadolin 2016-12-23 21:36:32
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!