Alba måste röntga sig

IMG_3021 (1)

Det är helt galet men jag har fortfarande inte gått och lagt mig än och klockan är 10.. jetlagen från pluto. Alba sover fortfarande då klockan är bara 1.00 på natten i LA så ska gå krypa ner hos henne efter jag skrivit hej här. Det hon inte vet är att när hon vaknar ska vi gå och röntga hennes höfter.. Mitt lilla hjärta! Vi hoppas såklart inte att det är någonting mer än som läkaren sa ” barn kan få för sig saker”. Men hon har liksom inte så bra balans för att hon haltar, såg att byter ben så det var inte att ena benet besvärade henne. Men hon har ju fått så låånga ben ser jag nu när vi kommit hem! Kanske svårt att få till det då men magen som putar så sött..

Någon som känner igen sig? Alltså inte långa ben och rund om magen utan bebis som helt plötsligt från en helt ypperlig gång ( säger jag inte för jag är hennes mamma) till någonting mer okontrollerat..

Det här med mannagrynsgröt gjort på soyamjölk som det är på bilden som jag har i magen nu.. Så gott! Med söt mogen persimonn( jag gillar oftast hårt persimonn men på gröt är mogen godast), granatäpple, riven kokos, kanel <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh, finaste Alba. Säkert ingen fara alls och skulle det vara något så är dem proffs på att fixa sånt där. Kramar till er <3

  Ida 2016-12-21 20:53:36
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Tack fina Ida <3 Dom sa att allt ser bra men hon går inte som förut och springer inte alls… så hoppas det släpper snart! GODJUL och KRAMAR till er <3

   foodjunkie 2016-12-23 06:24:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!