Blä urk och någon som kan hjälpa mig

_DSC0004_DSC0002_DSC0040

 

Hej hej hemskt mycket hej. Här blev det lite tyst från min sida. Det sista jag behövde just nu mitt i allt när man kom hem från långsemester en vecka innan julafton med jetlaget var m a g i n f l u e n s a n. Blä urk usch. Hoppas nu inte lilla Alba får det!! Nu ska jag bara få ny energi och näring innan all julmat börjar… Är det någon som vill ha något tips eller recept när det kommer till julbordet? Jag är redo. Lika redo som Alba var och träffa lilla bebisen och sina andra kompisar innan jag vart sjuk. Så gulligt hur hon står på tå för att se honom där i babyvaggan<3

Men tänkte fråga er en sak, ska ringa doktorn imorgon för att gå undersöka Alba, hon haltar… men hon har inte ont någonstans när man trycker och inga sår. Någon som har varit med om något liknande? Kan hon bara ha ramlat eller är det höfterna som strular för dom sa att hon var så vig tydligen när hon föddes..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej, har ni skilt er med hennes pappa? Eller vill han inte vara med på bild?

  Freja 2016-12-22 10:18:59
  Svara
 • Vilka ljuvliga bilder – håller med hon är otroligt söt där hon står på tå och kollar i vaggan 🙂 det är inte helt ovanligt att de små haltar men bra att du kollar upp det. Har du inget BVC som du kan rådfråga, de brukar vara grymma på att lotsa en rätt! Ha en fin jul! Kraaam på er

  Petra 2016-12-21 08:54:54
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Hej 🙂 Tack tack och tack! Jag var och tittade och ingenting fel på henne men hon går fft inte som förut och kan inte springa.. Men skönt och höra att du sa att det inte är ovanligt att det kan ske.. <3
   Ha en underbar jul! KRAMAR

   foodjunkie 2016-12-23 06:26:04
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!