Nu jäklarns

_MG_7460 2

Jag har verkligen söööömnproblem. När jag äntligen börjar få Alba i rätt håll i sömn, 03.00 istället för 06.00 så kan inte jag somna då när hon somnar. Det är som att min kropp är så van att jag ska ha mina egna timmar efter hon somnat. Att allt blir fel om man är en sådan här nattuggla, inget ljus hinner man se ens. På tal om det har vi ju  vänt nu och går mot ljusare tider.. en hel minut åt det ljusa året per dag är det nu. Då kan man gå upp 6 och fotografera någonting härligt till er.. Nu sitter jag i mörkret och vet inte hur jag ska få upp någonting. Men snart öppnar iaf Hemköp och först in tänker jag vara. För att nu ska jag visa er härliga och enkla recept till imorgon ( JULAFTON) som ni lätt kan ha med er eller mumsa i er själva! Ska bara invänta ljuset lite så jag kan fota dom oxå… Jag är så taggad, både att få visa er, bjuda på det och äta själva!

Och alla ni gulliga som kryat till Alba, TACK <3 Dom sa att det inte var någonting.. Och då tänker man på något konstigt vis att då försvinner det på stunden när doktorn säger det. Men nää, hon går inte som förut alls och kan inte springa. Doktorn sa som en lätt förklaring att om ett barn gör illa armen så tänker dom att dom  inte ska använda den.. vilket kan då ta nån vecka tills dom vågar igen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Haltar hon eller har hon dålig balans? Det är två olika saker. Har hon blivit undersökt av en barnläkare? Dubbelkolla det där! Barn ska kunna springa!

  Kat 2016-12-27 21:48:54
  Svara
  • Svar på Kats kommentar.

   Nu äntligen har det släppt och hon kan gå och springa som förut. Usch vad man bli orolig och kan inte tänka på någonting annat.. Jag tänkte ju som dig- barn ska kunna springa! Men tack för du skrev till mig och god fortsättning <3

   foodjunkie 2016-12-28 21:50:14
   Svara
 • Jaaa recept!! <3

  Julia 2016-12-23 11:21:38
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Jaa haha äntligen. Efter lite jetlag och maginfluensan så vände det. Och efter rean där jag inte fick upp mycket. Men nu ska jag verkligen se till att leverera efter det som missats. <3
   GOD JUL!!

   foodjunkie 2016-12-25 10:24:03
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!