Den här gudagoda salladen alltså..

IMG_0700 IMG_0704IMG_0722 IMG_0732IMG_0758 IMG_0751

 

Det här kan ju vara en f a v v o sallad. Till er som inte tror att sallader kan vara goda eller matiga så ska ni nu få ett bevis här. Eller till er som behövde lite snabb inspo nu när man kanske bara tänker nyårsmat, så kan den här härliga skålen få vara en sista middagen för det här året innan den stora nyårsmiddagen imorgon.

Gör så här: Ta fram två skålar, i en kan du hacka ner 1 mango, 1/3 gurka, 1 näve rödkål, valfritt hur mycket koriander, 1 lime, 4 cm riven ingefära,  valfritt färsk chili, 1 dl pumpakärnor . Blanda allt det där nu. I den andra skålen så hade jag 1 burk skölja svarta bönor, 1 pressad vitlök, 1 halv hackad rödlök, olivolja, salt och peppar. Blanda allt det och sedan mixa allt i den andra skålen! En m a g i s k sallad är nu klar och vill man kan man toppa med granatäpple <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Yummie! Ska testas.
  Visst är det din pappa som gör Morbergs ”Vad blir det för mat”?

  Kram!

  Lydia Joy Gadolin 2016-12-30 18:29:45
  Svara
  • Svar på Lydia Joy Gadolins kommentar.

   Åh ja den är magiskt 🙂 Vad menar du med gör? Han är fotografen till alla hans böcker, hjälper med recepten och filmat vid inspelningarna.. 🙂 Kram

   foodjunkie 2017-01-02 00:44:08
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!