Äntligen kom jag på knepet och lite mer tips

IMG_1456IMG_1507 IMG_1537 1

Så här kan det se ut när min lilla donna äter.. Ett tips till er som har nyfödda, börja med haklapp i tid.. Eller ta fajten om den senare. Jag gav upp ganska tidigt med det och då blir resultatet det här om man äter havremjölk med frysta hallon som blivit lite värmda istället för sylt, russin och flingor. Men hon är ju glad för det 🙂 En sak jag mer tänkte ge som ett mini tips till er som har bebisar som vägrar välling, blanda fil(antingen med smak eller tillsätt smak typ bär eller banan och mixa, alba älskar jordgubbsfil) och vatten i nappflaskan. Jag tycker det är så smidigt och skönt att kunna ge någonting när det är läggdags. Det var lite klurigt där ett tag när hon tvärvägra välling, någon som känner igen sig? Jag har nog 6 olika sorter jag testade här hemma om någon vill komma förbi och få. Sen till er som ger russin som mini snacks testa att ge gojibär då det är nyttigare och även t o m droppa ner lite citron i nappflaskan när dom dricker vatten 🙂

En rolig sak är att här hemma händer det grejer, nu har jag satt upp listerna på väggen och det ska målas om i dagarna. Just nu är det en färg som jag älskar som heter silke men den färgen behåller jag i andra rum. Jiho det blir så fint och jag ska visa mer om det sen när det börjar bli klart. Så långa leveranstider med saker oxå..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Alba är ju bara så söt och fin!! Tycker att din blogg är väldigt härlig med fina bilder och smarriga recept. Intressant också att lära sig mer om hälsosam mat och vad det finns för näring i rotfrukter, kryddor, frukter mm. 🙂 Vill gärna också se mer av din lägenhet!! Kram på dig!

  Åsa 2017-01-10 14:40:17
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Hej Åsa! Miljoner tack, det är verkligen det finaste man kan säga det någon som är mamma 🙂 Men tack för din fina kommentar, jag åkskar att ta bilder och laga mat så en bra kombo att få ut det så här. Men det roligaste blir ju såklart när ni uppskattar det! Så jag kommer inte sluta dela med mig av tips och knep 🙂 Men mer av lägenheten kommer oxå! KRAM och ha en fin helg <3

   foodjunkie 2017-01-13 10:32:01
   Svara
 • Din dotter är sååå söt !! jisses 🙂 man blir glad av att ser er ihop.
  måste också säga igen och igen att dina recept är fantastiska blir alltid sugen på att laga lite mer hälsosam mat efter jag läst dina inlägg.

  tack för att du delar med dig ! kram och trevlig helg.

  elin 2017-01-05 08:40:33
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Men miljoner tack!!!! Det är den finaste kopplingen<3 Din kommentar var så gullig, gjorde du min dag lite bättre och mig mer tagga på att få ut mer recept 🙂 KRAM och trevlig helg till dig med rara du

   foodjunkie 2017-01-05 17:17:37
   Svara
 • ÅH jag vill se mer av din lägenhet! Ser fantastiskt fint ut!

  MalinE 2017-01-05 08:28:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!