Ge sig själv en glad mage, bättre hy och mer energi

IMG_2260 1 IMG_2268

 

Vad betyder clenase för mig..? Jag är inte ute efter att gå ner i vikt alltså banta så det här är mest för att ge mig själv så pass bra näring möjligt. Det jag ä l s k a r är att variera min kost så att köra en dag på det här sättet, alltså att dricka 6 st olika drycker sprängfyllda på hälsofördelar, är faktiskt för att vara snäll mot mig kropp och framför allt få inspiration. Jag har tänkt att 2017 ska jag ge så pass bra mat till min kropp så möjligt. Jag är en periodare i mycket men känner att 2016 var ett på tok för stressigt år för mig så vill ge mig själv lite bra tillbaka nu. Att det här renar ut levern på en dag har jag svårt att tro att det fungerar men får kropp och sinne i bra balans och rullning i rätt riktigt är jag nästan säkert på att det fungerar. Jag tror att om man verkligen tror på en sak, inprincip inbillar sig att det fungerar så gör det de! Exempelvis om man äter vitlök mot förkylning och inte tror på det så fungerar det inte, men äter man det för att det är det man tror det fungerar så vips så är förkylningen borta 🙂

Ananas, äpple, mango, citron, ingefära, gurkmeja, rödbeta, fänkål, acai, avokado, spenat, hampamjölk, kardemumma, kanel, spenat, blekselleri, koriander, lime, olivolja, gurka, salt, vanilj, filtrerat vatten, gave, baobab och cayenne – allt det här har jag alltså fått i mig idag. Hur härligt låter det inte och varför ska jag inte unna mig en cleanse! Det som är bra att veta innan man gör det är att faktiskt ställa sig in på att man ska göra det. Vet man med sig att man äter mycket av kött,mjölk, socker och veteprodukter,kaffe, tobak och alkohol så kan det vara bra att minska på det både innan och efter och då dricka mycket vätska. Jag har druckit mina med sugrör för att dricka dom så pass långsamt som möjligt. Är man hungrig så drick lite extra vatten eller te under tiden och ska man duscha är det ett perfekt tillfälle att torrborsta sig innan för att öka blodcirkulationen, gnugga bort gamla hudceller och sätta fart på utrensningen. Jag ska precis hoppa in i en ångdusch, men hoppas ni fick lite inspiration med att köra en cleanse nu och ge er kropp lite kärlek <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!