Ett magiskt och vegetariskt taco recept

IMG_2662 1 IMG_2664 1 IMG_2675 1 IMG_2681 1 IMG_2689 1 IMG_2701 1 IMG_2706 1IMG_2708 1IMG_2721 1 IMG_2722 1 IMG_2725 1

Jag blev så ledsen idag.. Min/ Albas vagn blev stulen idag! En helt ny, första gången hon använde den. Kan inte förstå vad det är för människa som gör någonting sådant!! Men jag tackar allt som man kan tacka för att hon inte satt där i utan var med mig. Jag som nämnde för er innan jag gick att det var fredagen den 13 e.. Snacka om att jinxa det 🙁 Gick hem och tröstade mig med en helt magiskt taco iaf.. Som jag veklingen rekommenderar till er!

Gör så här: Svarta (puy heter dom) linser som jag kokade igår så dessa var kalla – använde ca 3 dl till det här. 1 stor msk creme fraîche. 1 pressad vitlök. smaka av med salt, peppar och chiliflaks. Sen till den här underbara gröna blomkålen som ska snabbt kokas i saltat vatten. Jag har ett FAVORIT taco bröd som är gjort på 100% majs, och det måste man steka så det blir varmt och gott innan. Så på det goda majs-taco-brödet var det alltså bara linsröran, underbara blomkålen, fetaost, färsk persilja och pumpakärnor <3 Så lätt och så gott!!

Sen fotograferade jag drickan, vill tipsa er om om den här enkla lösningen med att få i sig gurkmeja på bra sätt. Ett stort glas vatten och en halv pimpett av gurkmeja droppar som är köpta på naturapoteket. Så dricker jag 2 gånger om dagen istället för 1 hel pimpett en gång. Det är faktiskt riktigt gott, testa och se 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Människor som stjäl andra människors ägodelar är hemska! Ush. Stackare! 🙁
  Sen en fråga, var köper du tacobrödet i 100% majs??! Har letat länge efter det men hittar aldrig!! Vill ju kunna äta glutenfritt mjukt tacobröd som smakar som det gör i Mexico 🙂

  Sarah 2017-01-14 03:54:05
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   Java fy så ledsen jag blev och nu när jag skulle beställa vagnen är den slut 🙁 Jag kan inte förstå hur man kan sno en barnvagn heller, tänk om jag hade gått långt med den..
   Åh det brödet är veklingen det b ä s t a! Men det är sant, det är lite svårt att hitta! Det finns alltid i en butik Liljeholmen, jag brukar åka förbi där när jag åker ut till min mamma i Mälarhöjden och köpa med ett par så spar jag i frysen 🙂 Man kan verkligen ha det till allt <3

   foodjunkie 2017-01-15 16:23:45
   Svara
 • Var har du köpt tacobröden med 100% majs? Har letat efter sådana jättelänge!!! Märke?

  (Tips: vet även att man kan göra sådana själv, men verkar lite komplicerat. Man maler majs i en köttkvarn o sedan blir det till en deg som man format till tortillas o steker i panna. Duktiga bagaren Sebastian Boudét gjorde sådana i TV4 Nyhetsmorgon förra året!)

  Lovisa 2017-01-13 22:18:19
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Dom är magiska! Jag vet att det finns i Liljeholmen på stora butiken, typ hemköp.. När jag har vägarna förbi där köper jag med några extra och spar i frysen 🙂 Fast det lät ju så härligt och göra egna, ska jag spana på! Tack rara du

   foodjunkie 2017-01-15 16:25:18
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!