Fantastiska nyttiga mix

IMG_2798IMG_2620IMG_2614IMG_2612

Blått är flått eller bara jäkligt härligt tycker jag och målade det på väggarna nu. Ser ni det i bakgrunden där? Sak visa er senare, jag är så nöjd 🙂 Det ringde på dörren en morgon efter det tragiska som hände med min svärfar och där stod målarna.. hade vi t o t a l t glömt. Men nu känns det så härligt och fint <3 Och lite galet att igår just var det på nyheterna att dom snor barnvagnar som aldrig förr nu, så håll koll kära ni som har barnvagn! Och på tal på någonting kärt, den här mixen till frukost är verkligen p e r f e k t!

Gör då här: ta en skål och blanda ner 2 dl havregryn, 1 dl chiafrön, 4-5 dl mandelmjölk, 2 färska dadlar, 2 tsk kanel, 1 tsk agave sirap om man vill ha sött. Blanda ordentligt och ställ över ett lock ( jag tar en tallrik). Ställ inte den här i kylen över natten. Den är så god som den är men ha bara typ pumpkärnor och något bär på när ni ska äta. Det som är bra är att det blir ganska mycket av det här, havre sväller verkligen, samma med chiafrön men det är lite dyrare så perfekt att blanda och nyttigt! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Undrar, ska den inte stå i kylen? Ätas direkt ? Låter så goo hur som helst 🙂

  Lisa 2017-01-26 21:32:12
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa. Den blandningen ska och mysa till sig över natten, och står den då i kylen blir typ inte dadlarna så mjuka så man kan röra om dom på morgonen. Du kommer fatta när du gör den hur jag menar. Den är så god!! 🙂 Men blanda den, låt stå, sov och sen ät!:)

   foodjunkie 2017-01-27 00:55:13
   Svara
 • Åh vad är det för härligt du har på dig? Så fin färg!

  Ella 2017-01-15 09:37:39
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   Hej Ella! Den är så härlig, från Zara. Man kan verkligen ha den till allt! <3

   foodjunkie 2017-01-15 16:18:07
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Kan du inte se om du hittar den på hemsidan å länka?
    🙂
    Den är såå fin!

    Sofie 2017-01-15 22:55:11
    Svara
    • Svar på Sofies kommentar.

     Jag har suttit och skrålat igenom allt nu, och hittar den inte 🙁 Men gå till nån burk snabbt nu så den inte försvinner för det var ett bra tag sen jag köpte den men den borde finnas kvar! LYCKA TILL <3

     foodjunkie 2017-01-15 23:19:38
     Svara
     • Svar på foodjunkies kommentar.

      Okej.. hittar inte heller den på hemsidan 🙁
      Kan du se vad det står på lappen invändigt? Brukar va ett artikel nummer, isåfall kan jag söka på det om jag ska ringa runt nån butik 🙂
      Förresten, är det en skjorta eller en lite längre kaftan? Kraam

      Sofie 2017-01-20 22:34:42
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!