Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Massa bra tips

IMG_2972IMG_2990IMG_2961 IMG_2969IMG_3010 2 IMG_3042 2

 

Små men underbara tips kommer här! Ett lite mixat inlägg får ni för dagens inspiration. Lite snacks är alltid bra att tänka på att få i sig någonting nyttigt annars blir det lätt att man får i sig någonting som man sedan ångrar för att man är sugen och behöver energi snabbt. Blodapelsin ser ju inte bara gott utan det är ju det oxå, doftar ljuvligt dessutom. Passa på innan det inte är såsäng för dom mer. Torkade tranbär äter jag och Alba ofta,  gott att ha som dom är eller i sallader! Pumpakärnor skrev jag om HÄR ( tryck för att se) och är så enkelt att ha till allt och ha med överallt. Sen till där älskade bananskivorna, rullades i kanel och raw choklad pulver och krispiga solrosfrön på, HÄR ( tryck för att se) ett liknade men ännu mer mumma recept på dom.

Det första ni ser i stekpannan är en enkel favorit om suget för asiatmat kommer intågandes till smaklökarna. Fräsa ihop rödkål ( som är jättenyttigt) i kokosolja med mänger av sesamfrön både svart och vita hade jag, riven ingefära och din favorit soya, även chiliflaks om man vill få lite hetta på det. Så gott till någon lax och ris 🙂

Ps. Lilla Skrollans hår har börjat blir så långt ( och stort haha), är det blött är det ner på ryggen.. Så gulligt tycker jag men dock börjar hennes humör svaja – hej 2 års trots... fast hon bara är 19 månader igår. – Nej nej nej nej nej har det låtit om henne i några dagar, suck och tur att vi är två. Lilla busfrö!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh har du och killen hittat tillbaka till varandra? Eller jag kanske missuppfatta när du skrev ”två”. Hur som helst, hoppas jag du mår bra och så söt lilla Alba, så fint hår <3

  Julia 2017-01-19 13:45:52
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia! Så söt du är som la märke till det. Allt känns precis som det ska vara just nu, mamma pappa och Alba. Tänk att jag ska skriva ihop ett inlägg om det vid tillfälle.. Men är väldigt lycklig för allt som har fallit på plats efter så lång tid! <3 ( och lillans hår är allt annat än på plats haha, yrväder 🙂 ) KRAM

   foodjunkie 2017-01-20 15:25:02
   Svara
 • Hej! Vill tipsa om mitt mos. Hoppas du gillar det! 🙂

  Sandra 2017-01-16 20:19:41 http://www.halsojunkie.se
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!