Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Gott tips och lite andra bilder

IMG_3720 IMG_3738 IMG_3751 IMG_3758 IMG_3771-2 IMG_3781 IMG_3798 1 IMG_3819

Kanske kan börja med att önska er en trevlig helg! Det är ju ändå fredag. Boka in lite roligt så det verkligen känns som helg, gå på brunch eller liknande så det inte känns som en vardag. Jag smygstartade idag redan med en lunch här hemma. Tänkte visa lite mer vad som lagades snart. Men en sak hade jag redan hunnit ställa fram, som jag verkligen vill tipsa er om. En nyttig-proteinrik-ost, titta i bland kylvarorna i matvarubutiken ( tror den är ifrån Fontana). Så krämig och mild men ändå hälsosam sådan då den innehåller massa vassleprotein osv. På den häller jag bara på med lite agave honung, färska blåbär och sen valnötter – Mumma! En vit förpackning med lila text och heter snällost. Perfekt och bjuda på först så aptiten sätts igång tänkte jag, annars kunde jag haft den som efterrätt t o m. Första gången jag åt den blev det bara mellis 🙂

På tallrikarna la jag små Eucalyptusblad, dom doftar så gott vilket alltid är trevligt om man ska bjuda på mat. Medan jag tände ljus ( dom med i silver med fjärilar på är ifrån Carolina Gynning tryck HÄR för länk, den blå är ifrån Skogsberg och Smart tryck HÄR för länk och dom andra silvriga med bollar ifrån Svenskt tenn tryck HÄR för länk) och fotograferad kom Alba sjungades med sin lilla vagn, gulligt <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kanske dum fråga men förstod inte vad osten heter? ”Snällost”? 🙂

  Tack för underbar blogg!

  Maria 2017-01-21 17:02:26
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria! Hehe, jag tror den heter det.. en fårost från Fontana är det 🙂
   1000 TACK och hoppas du hittar osten!

   foodjunkie 2017-01-23 15:48:40
   Svara
 • Vilken fin uppläggning – som alltid! Måste prova snällosten!

  sofia 2017-01-20 17:52:49
  Svara
  • Svar på sofias kommentar.

   Tack snälla du 🙂 Ja det var verkligen en hitt här hemma, alla tyckte den var så god, även fast jag sa att den var t o m proteinrik och nyttig 😛 Trevlig helg!

   foodjunkie 2017-01-20 18:59:39
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!