Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett kärt tips

img_4163 img_4205 img_4207 img_4223 img_4225 img_4229 img_4232 img_4257 img_4272 img_4308 img_4339 58996603e8bc0afd1ba0d778ad5b928f

Ni som åker till Barcelona med barn får verkligen inte missa att gå på akvariumet nere i Port Vell. Det var ju 10 poäng! Det var så mycket olika balla fiskar i 98396 nyanser och storlekar, t o m pingviner. Dock vet jag inte om Alba tyckte att alla fiskarna eller alla barn var roligast.. Men det var så nice, en bamsetunnel stod man i och där i åkte det ett rullband så stod man bara på det och spana 🙂 Akvariumet låg verkligen precis vid båten så det blev inte så lång promenad som jag hade tänk men så härligt att solen titta fram idag, riktig vår värme <3 Och nu till någonting annat hjärtligt som jag fick frågan om vad jag har för fint runt halsen. Är helt kär i min lilla berlock med ett A på,  ett väldigt värdefullt halsband då kedjan är från Albas farfar som är i himlen nu så ville verkligen använda det och tyckte då att sätta hennes bokstav så där blev allra finast och då valde jag Lotta Hasselblad från hennes hemsida ( tryck på namnet för att se mer) i guld. Tips till er som vill sätta en fin bokstav på nån kär på ett smycke <3 Den andra fina stjärnan fick jag från min syster som har en likadan och den är ifrån Sophie by Sophie.

Nu måste jag verkligen gå och sova efter mitt Skam maraton inatt.. Har hört från flera nu att jag är lik Noora så var ju tvungen att titta, tycker ni jag är lik haha? Kram på er alla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind