Det kan inte bli nyttigare än så

img_4382 img_4392 img_4405 img_4414 img_4420 img_4436 img_4448 img_4462 img_4463 img_4474 img_4477

Vi kan ju börja med en riktigt mysig chokladpuss från Alba till er 🙂 Annars så började jag morgonen med en helt sjukt god kaffe, vet inte hur jag ska göra hemma nu när jag kan göra sånna goda här.. Men avokadon till är ju mitt stora tips nu då det liksom inte kan blir nyttigare är så. Avokado är ju en superfrukt för både hälsa och skönhet, det är inte bara gott utan en mirakelföda. Ät gärna en avokado om dagen för bästa resultat. Dock tycker jag det är lite trist och äta avokado som den är, jag gillar när det är mer tuggmotstånd och krispigt därför lägger jag i massa pumpakärnor för att maxa godheten och nyttighetsfaktorn! Som jag skrivit massvis med gånger är pumpakärnor typ det bästa en vegetarian kan äta, och såklart för alla 🙂

Som ni ser vart det en lunch på restaurang idag, lite knepigt har det bivit med fröken ” ej sitta still och bara säga nej”…. Men jag hoppas det är en period och kanske bra och komma ut och lära sig än att chocka sen. Så perfekt och ta när det inte störs så mycket. Den här restaurangen har vi gått förbi nu varje dag och vi sagt att vi ska äta där.. en som ligger i hamnen som man bara får äta på om man har båt där. Den sög, får man säga så.. ? Den var så snygg och fin men maten misslyckades dom tyvärr med och servisen med då vi fick hälften av det vi beställde. Tur att Alba fick en lite chokladkaka iaf så hon blev på bra humör så då sög iaf inte allt 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fy vad tråkigt! Vart har du köpt dina high-low jeans? Så snygga! Kram

  Moa 2017-01-25 18:26:23 http://nouw.com/fashionableissue
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Ja faktiskt, nu när man inte kan gå ut och äta så mycket som förut så kändes det extra tråkigt att det var en flopp.. Jeansen är ett par gamla som jag har klippt till själv.. Tyvärr var det inte till mycket svar kanske mer än att ta fram saxe 😉 Lycka till och kram!

   foodjunkie 2017-01-27 00:56:56
   Svara
 • Er lilla trollunge är så söt att man smälter som glass i solsken när man ser henne 🙂 Kraaam

  Petra 2017-01-25 15:40:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!