Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min egna lilla familj

p1020194

Nu måste jag skriva av mig lite eftersom så många undrat och skickat omtanke. Men vet ni vad, det känns som jag lever igen, med min lilla familj! Finns det någonting viktigare och finare? Jag hade svårt att förstå det under en lång tid förra året och försökte då må så pass bra som möjligt även fast det var många hemska stunder. Men genom någonting ont kom något gott och det som fick mig att inse det är kärleken som en familj har. Finns ingenting finare än att se Alba med sin pappa och tvärtom! Man brukar ju säga ”everyone can be a father but it take someone speciel to be a dad”. Den lyckan som finns nu är jag så tacksam för och någonting som kommer bygga Alba till en trygg människa. För det var nåt som åt upp mig varje minut förut även fast jag hade dom mest underbaraste människorna runt om kring oss som jag är evigt tacksam för att jag har så kändes det tomt. Nu känner jag mig hel igen 🙂 Så nä jag flyttade bara hem till min fina sambo igen! Som jag längtade till att få bli en familj igen<3 Men förlåt om ni fick bli lidande med mindre inspiration här men det håller jag på att ta igen och hoppas att ni förstår. Ni är bäst! <3 Och tack till alla er som skickat alla fina ord till mig, det värmer mer än vad ni tror!

Tycker bilden var så mysig, även om Alba har mat i hela ansiktet så fick den mig glad. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Family first <3

  Stina 2017-02-04 10:39:12
  Svara
 • Har ni varit separerade ett tag och nu hittat tillbaka? GRATTIS till er hur som helst! Fina ni!

  Sandra 2017-01-31 16:49:05 http://www.halsojunkie.se
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   TACK Snälla snälla du <3 Jag är så glad för att vi hittat tillbaka 🙂 Men värmer såklart med din fina kommentar!

   foodjunkie 2017-02-02 14:56:33
   Svara
 • Näääää vad glad jag blir för din/er skull. Kan inte tänka mig hur hemskt det måste ha känts att splittra familjen ? Men tänk vad bra allting blev tillslut ?❤️

  Giovanna 2017-01-31 14:38:50
  Svara
 • Så himla härlig läsning ♥ ta hand om er och ert lilla charmtroll är lika söt med mat i hela ansiktet 🙂 Kraaaam

  Petra 2017-01-31 14:34:32
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Underbara du, TACK! Verkligen det som är nu, tar hand om oss <3 Äntligen 🙂 TACK igen! STOR KRAM

   foodjunkie 2017-02-02 15:05:10
   Svara
 • <3 <3 <3 Kärlek till er!!

  Anja 2017-01-31 05:12:05 http://anja.elle.se
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!