Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bränn fett med bästa snackset

img_4841 img_4845 img_4848 img_4887 img_4894 img_4903 img_4904

Hallå jag har kommit på världens bästa snacks. Tänker alltid på min syster när jag köper det då jag jämt äter det med henne. Men nu har jag kommit på att det är ju så bra med barn, kladdar nada och nyttigt. Man känns lixom att man är så värd allt det där goda efter man skalat då det ändå tar några minuter att skala Pomelo. Om ni aldrig har testat den här stora citrusfrukten kommer ni märka att det blir som att man filéar den. För själva skalet ( alltså inte det oranga runt om) runt köttet är väldigt mycket att tugga på och smakar inte alls mycket. Men frukten i sig själv är mer söt sur. Men nu vill jag inte bara tips som den här smidiga frukten för att den är god utan den har så många olika hälso fördelar. Fibrer och C-vitamin som hjälper till i viktminskning på så sätt att det gör att man håller sig mätt på det men även får bra tarmrörelser,  men just i Pomelo så finns det ämnen som gör att det bränner fett. Dessutom så är det en anti-age frukt precis som grapefrukt. Även snäll mot hjärtat, förkylningar, sår och om man har urinvägsinfektion.

Smoothie receptet hittar ni inlägget innan, jag hade kvar lite så perfekt och mixa upp igen tycker jag och så har jag kvar i själva mixerna i kylen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hallå! SÅ FIN VAS! Var kommer den ifrån?

  Johanna 2017-02-06 16:36:11
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna!
   Nu var det ett väldigt bra tag sen jag köpte den.. tyvärr. Men det var antingen HM home eller Zara Home. Så söt och hoppas du hittar nåt likände 🙂 Kram

   foodjunkie 2017-02-08 18:02:18
   Svara
 • ETT ”problem” med pomelo bara. För min del… Äter upp hela på en gång när jag väl börjat. Nja, kanske inte hela, inte skalet. Men fruktköttet! Mums!

  Per Ahlin 2017-02-06 02:27:49
  Svara
  • Svar på Per Ahlins kommentar.

   Hahahah Per, heeeej! Jag tycker isf att ETT problem är att skala den.. 😛 att äta den är ju bara nice 🙂

   foodjunkie 2017-02-06 10:07:48
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!