Ett skepp kommer lastat med…

img_5050 img_5057 img_5077 img_5081

….en hjärtlig puss och inspiration 🙂 Ibland behöver man bara få en spark i röven med sin träning. Har ni någon som gör det på er? Eller har ni någon ni skulle kunna tänka er behöver det? Sen finns det ju såklart tider då man vill och då måste få vila men det har jag gjort klart nu. Så tack Mira som drog ut mig imorse tidigt i ottan på PW. Precis när jag kom hem kom min lilla prinsessa upp, hostig och snorig så stod hon där med händerna så där gulligt och bad om en puss ( tajming att jag höll i kameran) <3

Om ni trycker HÄR visade jag en sak som jag typ är beroende av just nu. Varje morgon blir det en sån, känns om jag inte vaknar till liv annars. Först den sen min kaffe. Och det hade jag redan hunnit få i mig innan PW så fick bli en härligt citron te men honung i när jag kom hem. Och en smoothie, typ samma som igår fast med grönkål i idag. Starta dagen bra helt enkelt, eller på den här veckan. Och nu ska ni få se mer än bara massa smoothie och små tips och inspiration 🙂 Nästa kommer SÅ GOTT recept, är så sugen på det just nu! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!