Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Gulligt och guldigt på Elle Decoration galan

img_7854

Att det var fashionweek förra veckan gick ju inte att missa och att nu är det designweek. Jag tycker det är så kul när det är lite som händer i Stockholm. Alla blir så snygga, får man säga så.. Vissa t o m ser man har dragit på stort dagen till ära, alltså kläder som man inte ser dom andra 51 veckorna. Jag älskar det och slängde på mig ett par assnygga brallor dagen till ära när jag själv själv skulle på Elle decoration galan på Berns i måndags. Men snyggast på plats enligt mig var ju mamma och min syster! Mamma trodde dock att folk gick och sa att vi var gulliga men dom i själva verket sa GULDIGA 🙂 Men det tackar vi också för, min gyllene familj helt enkelt! Och själva galan i sig var ju lyckad till fullo, jag tycker att Svante som är chefsredaktör på Elle Decoration är en så fin och äkta människa, därför blev jag också så glad när inbjudan dampa in i brevlådan. TACK för en fin afton! Och till er alla andra som är intresserade av design så är det designmässan i Älvsjö den här veckan som är fullproppat med nyheter och tips. Annars får ni ju inte missa mitt gamla jobb Asplund på Sibyllegatan 🙂

Men en sak som en vinnare sa som jag tycker var så fint, det är en ytlig värld vi lever i idag med alla olika sociala medier vi har så hon tackade sin familj allra mest när hon fint tog emot priset. För kära nån vad dyrt det måste vara att jämt leverera NYTT att visa.. Även om det finns billiga varianter också så blir det mycket som ska visas. Är ni med mig på den? Eller så är det jag som är så tacksam att jag får visa er all nyttig och god mat jag gillar och vill inspirera er om 🙂 Men självklart vill jag då visa lite miljöer och andra tips också som ni vet. KRAM och godnatt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Triss i vackra flickor! <3 <3

  Regina 2017-02-10 10:16:42
  Svara
 • Så fina!!! Måste fråga vart din systers tröja kommer ifrån? 🙂

  Malin 2017-02-09 10:23:42
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin, 100000 TACK gulle dig! Visst är den SÅ FIN!! Den därifrån Baumundpfergarten och hon tror den finns att köpa på Skindeep på Humlegårdsgatan <3

   foodjunkie 2017-02-09 12:32:41
   Svara
 • Jättefina är ni, kul med girlpower (samma upplägg råder i min familj)!! Var är din systers LJUVLIGA blus ifrån?

  tully 2017-02-09 00:16:35
  Svara
  • Svar på tullys kommentar.

   Åh love it! 10000 TACK fina rara du <3 Älskar hennes tröja, den därifrån Baumundpfergarten och hon tror den finns att köpa på Skindeep på Humlegårdsgatan <3

   foodjunkie 2017-02-09 12:34:53
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!