Lakritssemla!!

img_7925img_7923img_7896 img_7900

Jaaa, ni ser rätt (!!).. det är en svart semla. Alltså en lakrits semla. Som Babar ( ett av Albas nya favorit program)  hade sagt – elefant-tastiskt! Spring och köp innan dom är slut om ni gillar lakrits, det tar dom nämligen på EN timme på Tösse bageriet/ kafét på Karlavägen. Det var inte ens meningen att dom skulle ens säljas tydligen, men dom hamnade på framsidan av deras nya bok och därefter blev dom så eftertraktade. Jag förstår varför! T o m Alba gillade den.. Hon är lite galen tycker jag då oliver är det bästa hon vet, och lakrits tycker jag är i samma smak changer. Sen är hon lite tokig nu och ska ofta pussa dom som hon gillar <3 Det var nämligen lilla söta Dogge och hans snygga mamma Charlotte Löwenborg bjöd på lunch idag och då var det många pussar som kom 🙂 Sen efter vart det fikat, alltså den svarta goda semlan, hos Mira och då pussades det en hel del också 😉

Förlåt för mobilbilder idag.. Min kamera blev helt svart efter varit på PW i kylan.. 🙁 Någon som varit med om linkande? Den är ändå ny så tycker det är lite klent av den då min andra tålde allt och lite till.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så härligt det ser ut Edita! Telefonen där under och över en viss temp, Sverige är ett mycket kallare land än delstaten CA där Apple gör iPhone 🙂 Inget fel på telefonen, de gör bara det.

  Ellen 2017-02-09 10:35:23
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Åh jag önskar att det var telefonen som stängde av sig just igår.. Men det var kameran 🙁 Men säkert då av just samma anledning.. Tack fina du <3

   foodjunkie 2017-02-09 12:26:41
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!